0 0
Read Time:51 Second

Președinți și membrii din toată țara ai Asociației Generale a Inginerilor din România au fost prezenți vineri, 5.02.2021, la prezentarea online a tehnologiei 3D dezvoltată la Buzău.

Cu acest prilej, Iskander 3D a anunțat faptul că va începe din luna martie 2021 cursuri de inițiere în tehnologia 3D, structurate pe 3 domenii: scanare, tipărire și proiectare. Cursurile sunt adresate elevilor, în 3 grupe de vârstă, începând cu cei de clasa a  5-a, dar și tuturor acelora ce doresc să înceapă să se  familiarizeze cu tehnologia 3D, prin interacțiune directă cu echipamente și programe pe calculator de top mondial.

De asemenea, compania buzoiană va dezvolta un program pilot de obținere prin această tehnologie de produse din inox de cea mai bună calitate, OL 316L, în parteneriat cu mari companii din România și străinătate, precum și cu facultăți de profil din țară.

Manifestarea s-a bucurat de mare succes, Președintele AGIR România, dl. Dr. ing. dipl. DHC Mihai Mihaiță fiind “foarte impresionat de valoarea întâlnirii și a reprezentanților AGIR Buzău“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Lucian Salcutan
Previous post CONFESIUNILE UNUI MASON IV – CE URMĂRESC MASONII?
Next post HOTĂRĂȘTE-TE ȘI FUGI!