0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Miercuri, 4 noiembrie 2020, la ora 10:00, la Galeria Mall, va avea loc inaugurarea centrului de servicii ISKANDER 3D, în prezența domnului Asistent univ. dr. C-tin Petriceanu și ai reprezentanților mai multor firme potențial beneficiare.
Cu acest prilej, va fi prezentată imprimanta 3D Meltio F1000, care dispune de cel mai mare volum de tipărire din țară și care lucrează după tehnologia FFF. Datorită celor 2 perechi de extrudere interschimbabile, care lucrează cu temperaturi de până la 250 grade, respectiv 500 grade, poate fi folosită întreaga gamă de materiale existente pe piață.
Piesele obținute cu ajutorul acestei imprimante pot avea o complexitate mare, imposibil sau greu de obținut prin alte mijloace de fabricație, fiind unicate sau de serie mică. Acestea au proprietăți remarcabile de rezistență mecanică sau la coroziune chimică, de conductivitate sau de detecție magnetică, pot imita diverse alte materiale, cu beneficiul unei greutăți finale reduse.
Gama de utilizare a imprimantei este largă și poate fi folosită pentru firme de producție metalurgică și de servicii conexe, pentru producția de componente electrice, în construcții, pentru muzee, unități de învățământ, pentru tipărirea de cadouri unice ș.a. Este ideală pentru prototipuri, piese unicat sau de serie mică, matrițe
ISKANDER 3D deține și un scanner 3D și licențe Solid Works de proiectare 3D, cu care oferă, împreună cu imprimanta Meltio F1000, servicii de proiectare 3D, reverse engineering, tipărire 3D, utilizarea scanării în controlul de calitate al loturilor de produse, convertire fișiere 2D în 3D, dar și cursuri de inițiere în tehnologia 3D.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Lucian Salcutan
Previous post SELF-LOOKING GLASS
Next post CU ALTE CUVINTE, NU ȘTII